Корнелия Нинова: Имам малки радости и големи пороци

снимка: infomreja.bg

"И аз като много други хора имам малки радости, но и големи пороци. Най-големият ми недостатък е, че пуша много, по три кутии на ден". Тези признания направи днес публично  депутатката от БСП Корнелия Нинова. "Не вярвам в паранормални явления и не хвърлям боб. Не пия алкохол, но и не се карам на ония, които го правят", продължи да отговаря на въпросите като от ученически лексикон социалистката. Тя направи признанията като отговор на твърденията, че ГЕРБ прави досиета с детайли от личния живот на своите опоненти.

"Ако някой е решил да ме проучва, да заповяда. Аз съм готова да отговоря на всичките въпроси", категорична бе Нинова. Според нея съставянето на подобни досиета е резултат от сливането на функциите при министър Цветан Цветанов като шеф на предизборния щаб и министър на вътрешните работи.

По този начин се нарушавал закона за защита на личните данни. Освен това се харчели пари, които можело да бъдат насочени за нещо по-градивно, като лечението на болни деца. За да завърши изцяло своята визитка, Корнелия Нинова призна, че в ученическите си години имала прякор "Дукс", който от латински означавал "Вожда". Според нея във въпросниците, съставени от ГЕРБ имало и въпрос за агресивността. "Да, агресивна съм и Бойко Борисов е изпитвал моята агресия на свой гръб", заяви с усмивка социалистката.

КОМЕНТАРИ

иван13:36 - 30.08.2011
Три кутий на ден .............много бе жена!
Станислав08:50 - 12.07.2011
Корнелия, кефи. Постоянноо натрива носа на ББ. Хахахаха. Би Би, иди си с мир.
Код за сигурност, въведете кода sj2