Коли се удариха по пътя за "Вихрен" и Картала

Снимка: Infomreja.bg

Няма сериозно пострадали, сочи МВР

Коли се удариха по пътя за "Вихрен" и Картала.

На 28 юли около 18:00 часа на пътя между местността Картала и Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Сеат Ибиза“ с 18-годишен водач от Благоевград е навлязъл в мост без да спре и да пропусне лек автомобил „Тойота Такома“, който вече е навлязъл в моста, в резултат на което се е блъснал в него челно.

При инцидента, с порезна рана на главата, е пострадал 18-годишният младеж.

На следващия ден около 15:00 часа на пътя между Банско и хижа „Вихрен“, лек автомобил „Нисан Джук“ с 32-годишна водачка от София, движейки се в посока към Банско, на ляв завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Фиат“, управляван от 30-годишен испански гражданин.

С контузна рана в областта на веждата и контузни рани по краката е прострадал водачът на лекия автомобил „Фиат“, който след идвършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Същия ден около 15:25 часа на Е-79 между Кресна и Симитли, лек автомобил „Джип Чероки“ с 61-годишен водач от Благоевград е навлязл в лентата за насрещно движение и се е блъснал странично в насрещно движещ се лек автомобил „Нисан“ с 44-годишен водач от Сандански.

С кръвоизлив в едното око и повърхностни порезни рани е пострадал водачът на лекия автомобил „Нисан“.

На 30 юли около 20:00 часа на пътя между Банско и Разлог, 48-годишен водач на мотоциклет „Сузуки“ е предприел изпреварване на лек автомобил „Хюндай“, който се е движил пред него и се е блъснал в задната му част.

Мотоциклетистът е пострадал с фрактура на ребро и охлузни рани на ръката и крака. 

На водачите, участници във всички инциденти, са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол, които са отрицателни, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK