Коледните светлини грейнаха и в Гоце Делчев

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

Очарователните гимназистки от НПГ "Димитър Талев" - Добринка Захариева и Зейнеп Юрукова, са тазгодишните фаворитки, които запалиха коледните светлини в Гоце Делчев. Стотици жители на града изпълниха централния площад "Гоце Делчев” и повече от час се наслаждаваха и бурно аплодираха богатата и шарена коледна програма, с която малчуганите от всички детски градини ги поздравиха с приближаващите коледни и новогодишни празници.

Небето над Гоце Делчев грейна и от празнични фойерверки, които за деца и възрастни се превърнаха в истинска празнична емоция. "Тази Коледа центърът на града ни, ул. "Търговска" и целият град са превърнати в една коледна приказка", коментираха много от стеклите се на площада неврокопчани, които адмирираха съвместната инициатива на Ротари клуба и Общинската администрация да подарят на децата и местните жители празничната коледна украса.

Както ИНФОМРЕЖА писа, средствата за съвместната иницитива бяха набрани миналата вечер на благотворителния коледен бал на ротарианците. Дарени бяха 16 300 лева, от които 11 000 лева бяха вложени в коледната украса в града.

 

КОМЕНТАРИ

Ana vantova10:30 - 14.12.2011
Nevrokopchani nqma da ni posramqt nikoga
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK