„Коледни искрици“ в НУ „Св. Климент Охридски“ - Кюстендил

Снимки: Личен архив

Учениците сътвориха магия от танци, песни и стихове

Учениците от 2 „в“ клас на НУ „Св. Климент Охридски“ - Кюстендил, с класен ръководител г-жа Мариета Бурназка, дариха на родители, учители и гости - „Коледни искрици“.

Под ръководството на класния си ръководител, г-н Васил Василев, г-жа Даниела Бекова - учениците сътвориха магия от танци, песни и стихове, както на български език, така и на английски език. Всички се радваха на изпълнителите - ученици и учители, които рамо до рамо създадоха неповторимо коледно настроение.

Второкласниците показаха, че могат не само добре да се учат, но и да се забавляват - каратеки, джудисти, гимнастички, рецитатори, певци и пианисти грабнаха публиката, която непрекъснато ги подкрепяше с аплодисменти.

Директорът на училището - госпожа Евелина Димитрова, поздрави участниците в тържеството и им благодари за невероятния коледен дух и настроение, като им пожела много успешна, здрава и щастлива Нова година.

„Коледни искрици“ завърши с фойерверки и много настроение. Всеки от присъстващите беше докоснат и завладян от коледната магията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK