Кола се обърна на ГКПП "Кулата - Промахон"

Снимка: Асен Илиев, Фейсбук

Инцидентът е станал в посока към България

Кола се обърна на ГКПП „Кулата“.

За инцидента съобщават в известната Фейсбук група „Кулата – Промахон“, в която потребители споделят информация за трафика на границата ни с Гърция.

От кадър, запечатан от преминаващ, се вижда как кола се е обърнала по таван в „буферната зона“ между двете гишета за проверка от българска и гръцка страна.

Около 19:45 часа лек автомобил „Хюндай“, управляван от 36-годишен молдовски гражданин, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е ударил в предпазна ограда на пункт за дезинфекция и се е преобърнал на лявата си страна.

С фрактура на два прешлена е пострадала 54-годишна пътничка в автомобила, която е транспортирана за лечение в болнично заведение в София, а с контузни и охлузни рани са пострадали водачът и две деца и жена, които са пътували в него.

След извършен медицински преглед те са освободени за домашно лечение. На водача са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни, уточняват от Министерството на вътрешните работи.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK