Кола блъсна мотоциклет в Петрич, няма сериозно ранени

Снимка: Infomreja.bg

На двамата водачи са направен и проби

На 11 юни в 14:15 часа на кръстовище, образувано между ул. „Параскева Филипова“ и ул. „Атанас Маджаров“ в Петрич, е станало ПТП, при което лек автомобил „Мерцедес“ с 26-годишна водачка от града е отнел предимството и е блъснал мотоциклет „Ямаха“, движещ се по път с предимство.

В резултат на инцидента, с охлузни рани по крака е пострадал 22-годишният водач на мотора, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На двамата водачи са направен и проби с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

С положителни проби обаче бяха други жители на Благоевград, Марикостиново и Лебница.

В района на нощен клуб в централната градска част на Благоевград, проверка на 27-годишен мъж от града, у същия органите на реда открили около 1,17 грама канабис.

В с. Марикостинов е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 25-годишен мъж от същото село. С техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотични вещества.

От полицейски служители е задържан 33-годишен мъж от с. Лебница, общ. Сандански. Около 16:14 часа на 09.06.2023 г. в с. Струма, същият е управлявал  лек автомобил „Рено Клио“ с наличие на 2,22 промила.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK