Кола блъсна жена на пешеходна пътека и избяга

снимка: infomreja.bg, архив

Лек автомобил блъсна жена на пешеходна пътека в Благоевград. Инцидентът е станал към 22 часа снощи на кръстовището на бул. „Димитър Солунски” пред бившата Мототехника.

67-годишната Цветанка К. пресичала булеварда на пешеходна пътека  в посока от квартал "Грамада" към дома си на ул. „Бодрост” в жк „Запад”. На неосветената пътека жената е блъсната от лека кола, която се движела от гарата в посока ЮЗУ "Неофит Рилски". След произшествието водачът избягал.

Пострадалата е транспортирана до спешното отделение на МБАЛ - Благоевград. Там е установено, че е с охлузни и контузни рани по тялото и фрактура на глезен. Настанена е в отделението по ортопедия и травматология.

Според свидетели на местопроизшествието автомобилът бил сив на цвят Фолксваген „Пасат”, те обяснили на пристигналия полицейски патрул, че видели цифрите от регистрационния номер на колата. 

Водачът беглец се издирва. До тази сутрин той все още не е намерен. В областта са открити 17 фолксвагена със същия номер, но пък очевидците на инцидента не успели да запишат буквите от регистрационния номер, което допълнително затруднява издирването.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK