Кокаин, нарязан тютюн и голямо количество цигари без бандерол спипаха в Сандански и Вълкосел

Снимка: Infomreja.bg, архив

От полицейски служители на РУ-Сандански, около 21:25 часа в събота на улица „Поленишки път“, след извършена проверка на лек таксиметров автомобил „Шевролет“,  управляван от 24-годишния водач И.М. от Сандански и пътуващия в него Г.П. на 23г,. също от Сандански, е намерено и иззето пликче, съдържащо около 0,53 грама кокаин.

На всичкото отгоре е било установено, че водачът на автомобила е бил без надлежно разрешително за извършване на таксиметрова дейност. И.М. и Г.П. са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е Районна прокуратура - Сандански. Работата по случая продължава.

В петък около 10:45 часа на път II-19 в района на разклона за пограничното село Илинден, общ.Хаджидимово, полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, след извършена проверка на лек автомобил „Сеат Кордоба“, управляван от Ш.Б.на 49г. от сатовчанското село Вълкосел, са намерили и иззели около 1,470 килограма нарязан тютюн и около 200 къса ръчно направени цигари.

Намерените цигари са били без наличен задължителен бандеролен знак. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицейски служители на РУ-Сандански, след извършената проверка в района жп гарата в Струмяни на ПП1 Е-79, са намерили и иззели около 1 160 къса цигари без задължителен бандеролен знак.

Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 68-годишният А.Л. от Струмяни, който е установен в търговският обект. За случая е уведомена Районната прокуратура в Сандански.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK