Коалиция за България със специални програми за хората с увреждания

снимки: Пресцентър БСП

Водачът на листата на Коалиция за България в Първи МИР – Благоевград инж. Емил Костадинов и ръководителят на Областната младежка структура на БСП и шести в листата Асен Балабанов се срещнаха с представители на Съюза на слепите в Благоевград.

"БСП е партията, която проявява чувствителност към вашите проблеми! Ние имаме специално разработени програми за хората с увреждания, за младите хора и за хората предпенсионна възраст". С тези думи откри срещата инж. Емил Костадинов.

"Големият проблем пред страната е голямата безработица. ГЕРБ обещаха, че ще осигурят 300 000 работни места, а всъщност оставиха 400 000 безработни", отбеляза инж.Емил Костадинов.

4Много хора имат у сещането, че преди избори се обещава, но не се изпълнява. Но ние поемаме отговорност това, което казваме да се изпълнява!", коментира шестият в листата Асен Балабанов.

Представителите на Съюза на слепите споделиха много проблеми от името на всички хора с увреждания и изразиха възмущението си от факта, че никой досега не е поел отговорност за дадените им обещания.

"Ние бяхме лошият материал, бяхме кучетата, но има работни длъжности, които слепите хора могат да заемат. Има млади хора, които искат да се реализират, но нямаше програми за заетост", оплакаха се от Съюза на слепите в Благоевград.

Възмутени, те заявиха, че е неприемливо „мафиотчетата” да заемат местата за паркиране за инвалидите със скъпите си големи джипове.

Те споделиха и удовлетворението от това, че точно Емил Костадинов е на първа позиция в листата на Коалиция за България, а не някой парашутист.

"Обръщайте се към нас за всеки един проблем, не само покрай предизборната кампания, но и по всяко време", с тези думи завърши срещата Асен Балабанов.

 

снимки: Пресцентър БСП

КОМЕНТАРИ

:)17:03 - 23.04.2013
В програмата на БСП има не само идеи за справяне с проблемите на хората, а и решение на проблемите. В ГЕРБ няма програма (ОТНОВО) има само Воля....
ХАХО09:42 - 23.04.2013
Възмутени, те заявиха, че е неприемливо „мафиотчетата” да заемат местата за паркиране за инвалидите със скъпите си големи джипове. АМИ ДУШИЧКИ ТЕЗИ МАФИОТЧЕТА СА СИНЧЕТАТА И ДЪЩЕРИЧКИТЕ НА ДРУГАРИТЕ НА ЕМО.САМО ТИЯ ДЕТО ОБРАХА БЪЛГАРИЯ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДЖИПОВЕ ЗА 50 000 ИЛИ 100 000 ЛЕВА ЗА ОТРОЧЕТАТА СИ. НАМЕРИЛИ СТЕ НА ЧИЙ ПОРТИ ДА ПЛАЧЕТЕ Е ТОЧНО ТИЯ ЩЕ РЕШАТ НЕСАМО ВАШТЕ АМИ И НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПРОБЛЕМИТЕ ПО СТАЛИНСКИ "НЯМА ЧОВЕК НЯМА ПРОБЛЕМ" А ЧЕСТИТО И ТИЧАЙТЕ ОЩЕ СЕГА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ МАРОДЕРИ.
мони00:28 - 23.04.2013
УСПЕХ, ЕМО!
Горан Петев21:45 - 22.04.2013
Емил Костадинов с 5 , заедно към позитивна промяна !!!

FACEBOOK