Коалиция „Обединение ДОСТ” регистрира депутатската си листа в Пиринско, водач е Хюсеин Хафъзов

Снимки: ДОСТ

Коалицията „Обединение ДОСТ” регистрира депутатската си листа в 01 Многомандатен избирателен район.

Днес, точно по обяд, Мехмед Хаджи, член на Националния съвет на ДОСТ, и областният лидер Исмаил Джинджи внесоха документите в РИК-Благоевград.

Само за няколко минути председателят на Районната избирателна комисия Мартин Бусаров регистрира депутатската листа на коалицията.

Водач на листата в Благоевградска област е Хюсеин Хафъзов, заместник-председател на ДОСТ. Втори е Мехмед Хаджи, който е член на Изпълнителния съвет на партията на Лютви Местан.

Листата е съставена основно от млади и доказани в своята професионална реализация млади хора от почти всички общини в Благоевградска област.

"Мотивирани сме за победа. Нашите идеи ще бъдат най-силното ни оръжие в предстоящата предизборна кампания", обяви Мехмед Хаджи. Той и областният лидер Исмаил Джинджи увериха, че ще водят позитивна и конструктивна кампания, а посланията им ще стигнат до всички жители в областта.

"Ще се борим за гласа на всеки един жител в област Благоевград, без значение от етнос , религия и социален статус. За доброто бъдеще на всеки един. Само обединени и сплотени ще успеем да задържим младите хора в България", подчерта Исмаил Джинджи.

Силна подкрепа за родните земеделци, преференциално кредитиране на малките, семейните и средните ферми, безусловно осигуряване на безплатно лечение в страната и чужбина на всички деца с тежки и трудно лечими заболявания, въвеждане на нулева данъчна ставка на лекарствата - това са само част от идеите и тезите, за които ще се бори коалицията „Обединение ДОСТ”.

Листата е в следния състав:

Хюсеин Хафъзов

Мехмед Хаджи, Брезница

Наазим Мусанков, Рибново

Адем Зърбаш, Лъжница

Мехмед Газинов, Белица

Мехмедалия Удев, Якоруда

Нурвед Ел Хусеин, Сатовча

Ахмед Вранчев, Дебрен

Хюсеин Каран, Филипово

Владимир Караилиев, Гоце Делчев

Мехмед Клечов, Краище

Фикрет Байрямов, Осиково

 

КОМЕНТАРИ

чуйчуй13:57 - 23.02.2017
чуй чуй чуй, ДПС приключи на чело със Свинята.................освен ако не се обреже публично..........ако има какво
Гост00:01 - 23.02.2017
До 10 -Чуй, чуй чуй да ти кажа... той Доган горе така си прави нещата .Той ги разделя. Един по един ги гони и те покрай себе си увличат.
1023:45 - 22.02.2017
Zaradi lichnia interes na dostovete , levche po levche protivopostaviat horata ot edin etnos. Bazsramnici !
13 13 1323:28 - 22.02.2017
tezi ot dost ne sa predateli a PEDATELI. mazni geove nachelo s geicho hafazcho

FACEBOOK