Коалиция „Кюстендил“ ще реши дали да издигне Петър Паунов за кмет

Снимка: Infomreja.bg

Ако се кандидатирам ще кажат - не ти ли стигна, ако не се ще кажат - омаца нещата и се скри, обяви кметът

Коалиция Кюстендил" ще реши дали да издигне кмета Петър Паунов за нов мандат. Това обяви градоначалникът, отговаряйки на въпроси, зададени от кюстендилци.

Два аспекта на един въпрос са зададени до кмета - има ли право да се кандидатира за кмет и дали ще се кандидатира.

Отговорът на първия въпрос е, че законодателят не е ограничил възможността за кандидатиране, така че такава законодателна възможност има. Дали ще има кандидатура свързана с моята особа, това ще го реши „Коалиция Кюстендил“.

Знаете, че ние сме широк коалиционен формат, никога не сме сменяли формата, той се е разширявал само – център, в дясно. 6 или 7 са политическите сили, които са в този формат, който действа.

В законовите срокове Коалиция „Кюстендил“ ще прецени дали и кой ще бъде кандидатът за кмет, кои ще са в листите за Общински съвет. Нашата работа няма да се променя, аз и екипът ми работим в ритъм, който ще се увеличава само и единствено за доброто на Кюстендил.

Благодаря отново на всички съграждани и на хората, които обичат Кюстендил, защото посланията ни са били най-вече към активните хора. Мисля, че общината и града промениха изцяло облика си, самият факт че почти във всяко едно от близките населени места вече няма свободна къща също показва работата ни“, обясни Паунов.

По негови думи в момента той и екипът му изпълняват 4-годишната програма, която са заложили.

„Всеки от нас е длъжен да се бори срещу пошлото и посредственото, затова ще продължим тази борба. Излишно е да казвам, че не съм от хората, които биха се скрили.

Тук съм, за да нося отговорност. Аспектите и тук са два: ако се кандидатирам ще кажат - не ти ли стигна, ако не се кандидатирам ще кажат - омаца нещата и се скри. Няма такова нещо - истината е работим и носим отговорност“, обяви още Паунов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK

//