Кметът Владимир Москов поздрави баскетболистките на ПМГ "Яне Сандански"

Снимки: община Гоце Делчев

Те станаха вицешампион на България в Националните ученически игри

Кметът на община Гоце Делчев се срещна с баскетболния отбор на момичетата на ПМГ „Яне Сандански“, който преди броени дни стана вицешампион на България в Националните ученически игри!

Отборът остана само на крачка от успеха след мача с тима на 35 СЕУ „Добри Войников“, София. Момичетата техният треньор  Александър Халачев споделиха днес с кмета на община Гоце Делчев своите впечатления от изиграните мачове и постигнатите успехи. Те казаха, че никога не са изпитвали по-голямо вълнение и радост от момента, в който са завоювали престижното второ място.

Учителят Александър Халачев благодари на община Гоце Делчев за това, че винаги е оказвала подкрепа на отбора.

Кметът Владимир Москов подчерта, че основен приоритет на общинското ръководство е да подкрепя всяка добра инициатива, като особено важно е да се оказва нужната помощ на децата и учениците. "За нас е чест и гордост винаги, когато наши деца печелят успехи и извоюват победи. Няма по-голяма реклама за нашия град от такива млади хора“, каза Владимир Москов.

На всички участнички в баскетболния отбор и на техния учител кметът връчи грамота и книга на спортна тематика, с пожеланието да се множат спортните им успехи и постиженията им във всички сфери на живота. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK