Кметът Владимир Москов откри Националното първенство по киокушин. Над 180 каратисти мериха сили в зала "Неврокоп Арена"

Снимки: Община Гоце Делчев

Гоцеделчевската спорнта зала “Неврокоп Арена" вчера бе домакин на Националното първенство по карате киокушин, в което участници и състезатели бяха над 180 малки каратисти от 10- до 14-годишна възраст от клубове в цялата страна.

При пълна зала кметът на община Гоце Делчев, Владимир Москов, откри първенството и пожела успех на всички участници.

От трибуните родители на състезателите и фенове на киокушин бурно аплодираха и подкрепяха малките участници в първенството, които показаха много добра подготовка и се състезаваха с хъс.

В надпреварата участваха и малките каратеки от клуб „Ронин“ в Гоце Делчев. Депутатът Богдан Боцев, председателят на Общинския съвет Ангел Гераксиев, общински съветници и други представители на администрацията в града също с интерес проследиха развоя на първенството в спортната зала „Неврокоп Арена".

За приноса им в развитието на този спорт, за прекрасната организация и за предоставените отлични условия за провеждането на Националното първенство  по карате киокушин председателят на Федерация Българско карате Шинкиокушин връчи специални плакети на кмета Владимир Москов, депутата Богдан Боцев и на председателя на ОбС-Гоце Делчев, Ангел Гераксиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK