Кметът Владимир Москов награди най-активните участници в лятната програма на Община Гоце Делчев

Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов награди най-активните участници в лятната програма на общината, снимки: Община Гоце Делчев

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов днес връчи благодарствени писма на всички партньори, помогнали за реализирането на дейностите в рамките на Лятната програма "Ваканция 2015" - червенокръстката организация в града, РС "Пожарна безопасност и защита на населението" и кино „Парадизо”.

Най-активните и редовни участници също получиха лично от градоначалника специални грамоти и по един подарък за старта на новата учебна година. Те бяха поканени днес на тържество в Дома на културата. На него освен кмета Москов присъстваха заместникът му Валери Сарандев, ръководителите на отделните клубове, както и родители на деца, участвали в програмата.

Над 200 деца от общината взеха участие тази година в заниманията на лятната програма, като по-голямата част от тях бяха от Гоце Делчев. В дейностите на различните клубове се включиха и деца, които живеят на други места в България и чужбина, но прекарват лятната си ваканция в Гоце Делчев.

На церемонията кметът Владимир Москов благодари на всички ръководители на клубове за тяхната всеотдайна работа, както и на децата за това, че с голямо желание решиха да оползотворят ваканцията си именно в лятната програма на Община Гоце Делчев. 

"Възпитанието на децата, тяхната ангажираност с интересни и полезни занимания винаги е било сред основните приоритети на общинското ръководство. Щастлив съм, че тази наша инициатива се радва на такъв интерес от страна на децата и родителите“, сподели на трогателното тържество Москов. Той обеща, че инициативата ще продължи и занапред, като клубовете по интереси ще се увеличават и разнообразяват, за да се отговори на потребностите на всяко дете.

В клубовете по интереси на Лятната програма „Ваканция 2015“, която се организира от Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, се включиха деца на възраст от 4 до 16 години.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK