Кметът на Струмяни Емил Илиев с подарък за дамите - театрален спектакъл

Кметът на община Струмяни Емил Илиев, снимка: infomreja.bg, архив

Кметът на община Струмяни Емил Илиев ще зарадва дамите и техните семейства с подарък по случай 8 март - безплатно театрално представление.

На 9-и март от 18:00 часа, в залата на Народно читалище "Братя Миладинови - 1936" , с. Микрево, Драматичен театър "Никола Вапцаров" ще представи една от най-новите си постановки на "Милионерът" от Йордан Йовков, писана през 1930 година.

Постановката е под режисурата на директора на благоевградския театър Рашко Младенов. Текстът е с изключително съвременно звучене - разкрива стремежа на българина към богатство и власт - страст, която и днес е неутолима.

„Три милиона и седемстотин хиляди лева на името на д-р Христо Кондов”. Тази „мантра“ завладява обществото. Заспалата като живота в градчето жажда за власт отново се събужда. Знайни и незнайни госпожици си мечтаят да се сгодят за доскоро неглижираният ветеринарен доктор.

Биляна Дилкова и Петър Кьосев, в образа на семейство Масларски, също търсят начин да „хванат“ "Милионерът" на Йовков. За кого ли ще омъжат дъщеря си Евгения!?

Участват: Петър Кьосев, Биляна Дилкова, Пепа Манева, Борислав Веженов, Румен Попкостадинов, Андраш Кончалиев, Илия Павлевчев, Георги Манев, Милена Копралева и Славяна Любомирова.

 

 

Кметът на община Струмяни Емил Илиев, снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK