Кметът на Симитли се срещна с шефа на АПИ Тодор Василев след ПТП-то край Брежани

Снимка: simitli.info

Поет е и ангажимент за възстановяване и на тротоара в друг участък от пътя

Преди няколко месеца е завършен ремонтът на асфалтовата настилка, по пътя за село Брежани в община Симитли са поставени предпазни мрежи, на практика по него могат да се движат автомобили, но... Няма поставени мантинели. Това прави пътя опасен за експлоатация и то най-вече през зимата. Едно леко подхлъзване може да изпрати автомобила в пропастта. Това се е случило преди няколко дни. Добрата случайност е, че автомобилът се е спрял в дърво, а най-доброто е, че и шофьорът е невредим. Но, това може да се случи веднъж, може би два пъти, а след това?

В интервю за Радио Благоевград кметът на община Симитли Апостол Апостолов разказа тази история, както и многобройните опити чрез телефонни разговори или имейли да „посъбуди“ Агенция „Пътна инфраструктура“ да довърши ремонта на третокласен път, който е част от републиканската пътна мрежа. Мантителите ще предотвратят пропадането на автомобилите в пропаст, която е около 100 метра. След четиригодишно чакане най - после се състоя тази среща с председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Тодор Василев. Кметът на община Симитли Апостол Апостолов бе доволен от проведените разговори. Ремонтът ще бъде довършен съвсем скоро, съобщават от Община Симитли.

Поет е и ангажимент за възстановяване и на тротоара в друг участък от пътя. Добрата новина е, че през пролетта ще бъде направен ремонт на второкласния път Симитли-Гоце Делчев. Ремонт по този път отдавна не е правен. Повече подробности от разговора на Иван Лазов с кмета на община Симитли Апостол Апостолов.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//