Кметът на Сандански закри Първия международен турнир по футбол за деца

снимки: Община Сандански

„Ботев” Пловдив спечели първо място в Първия международен турнир по футбол за деца, който се проведе миналата седмица с подкрепата на Община Сандански и Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите Сандански.

Купата на победителя бе връчена на капитана на отбора от кмета на Община Сандански Андон Тотев. Второ място си извоюва „Левски” София. Купата им бе връчена от Георги Камишев – зам.-председател на Дисциплинарната комисия на БФС.

Александър Кабзималски – председател на Областния съвет на БФС, пък връчи купата на футболистите от „Пелистер” Битоля, които станаха трети.

Бяха връчени и почетни купи за голмайстор на Мартин Татаров от „Ботев”. Най-добър вратар стана Евгени Бакларов отново от „Ботев”, а играчът на „Левски”  Мартин Костадинов стана най-добър защитник. Бобан Здравевски от „Пелистер” Битоля бе обявен за най-полезен играч.

Четвърти, пети и шести станаха съответно „Янтра” Габрово, „Беласица” Петрич и „Вихрен” Сандански. Всички отбори получиха и по една футболна топка от БФС.

 

снимки: Община Сандански
снимки: Община Сандански
снимки: Община Сандански
снимки: Община Сандански

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK

//