Кметът на Разлог даде старт на мащабни пътни ремонти в общината

Снимки: Община Разлог
С официална церемония започна изпълнението по проект „Реконструкция и рехабилитация на съществуващи общински пътища и съоръженията и принадлежностите към тях в гр. Разлог и с. Елешница”.
 
На събитието присъстваха кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев, председателят на ОбС – Разлог, д-р Мария Копанарова, зам.-кметът по икономически и правни въпроси Иван Гюров, експерти и специалисти от общинската администрация, жители и гости на град Разлог. 
 
Церемонията започна с тържествен водосвет, отслужен от отец Янко и отец Димитър, които благословиха начинанието и пожелаха здраве и успех на всички, ангажирани с реализацията на проекта.
 
Бенефициент на проекта е община Разлог, като финансирането се осигурява от Програма за развитие на селските райони 2014-2020, съфинансирана от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.
 
Инж. Красимир Герчев направи символична „първа копка“ на стоителния обект, а д-р Мария Копанарова преля менче с вода за успех. Инвестициите ще бъдат вложени в реконструкция и рехабилитация на път „Разлог – Бачево” в участъците на ул. „Изворите”, ул. „Тодор Александров”, ул. „Рила”, на пътя „Елешница – Палатик– Черешово” - в участъка на бул. „9 май”. 

Целта на проекта е подобряване и възстановяване на транспортно-експлоатационните качества и носимоспособността на настилката, с оглед осигуряване условия за безопасност на движението и добро отводняване на пътя.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK