Кметът на Радомир, Пламен Алексиев: Честит Гергьовден!

Честит празник Гергьовден на всички българи!

Честит празник на всички жители на община Радомир!

На този вълшебен, традиционен празник, създаден от нашите прадеди, нека отправим своите поздрави и пожелания към всички именици, които носят най-силното и най-българско име - Георги, Гергана!

Нека се обърнем и към всички онези, които служат в Българската армия, и храбро и достойно изпълняват своя войнски дълг, защото днес е и техният празник!

Шести май е и повод да почетем паметта и да сведем глави пред героизма на българските войни, отдали живота си в битки за свободата на България и прочули ни по света със своя героизъм.

Българите са смел и горд народ, доказали себе си в неравни боеве, нека браним и пазим тази чест и се борим винаги за своите идеали, за своята правда и свобода!

Нека в сърцата ни горят винаги родолюбието, патриотизма и храбростта, с които да вървим винаги напред като един древен и борбен народ!

Днес е празник и на българските пастири, които допринасят на нашата трапеза да има здрава храна. Едва ли има друг народ като нашия да има такъв троен празник, изпълнен с гордост и радост по цялата ни прекрасна земя.

По този повод ви пожелавам здраве, благоденствие, мир, силен дух и единство в отстояването на правата ви!

 

Пламен Алексиев

Кмет на Община Радомир

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK