Кметът на община Гоце Делчев забрани със своя заповед продажбата на алкохол в изборния ден

Владимир Москов, снимка: Infomreja.bg

За осигуряване на условия за нормално протичане на изборния ден в община Гоце Делчев при провеждане на вота за народни представители на 26 март 2017 г., кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов издаде заповед, касаеща продажбата на алкохол.

Съгласно заповедта се забранява продажбата, сервирането и употребата на алкохолни напитки в непосредствена близост до изборните помещения и прилежащите им територии в административно-териториалните граници на община Гоце Делчев. Забраната важи за времето от 06.00 до 21.00 ч. в изборния ден – 26 март 2017 г.

Наложената със заповедта забрана не се отнася за помещения, в които ще се провеждат семейни и обредни ритуали (сватби, кръщенета и тъжни обреди).

Общинската администрация в Гоце Делчев уведомява още членовете на секционните избирателни комисии, че на 25 март 2017 г. в сградата на Общинска администрация ще се предават изборните книжа и материали за произвеждането на избори за народни представители на 26 март 2017 г.

За секции с № от 24 до 42 предаването на материалите ще започне в 15.30 часа. За секции с № от 01 до 23, включително и 43, предаването на материалите ще започне в 16.30 часа.

За предаването на материалите е необходимо присъствието на председател, секретар и един член или заместник-председател. Останалите членове на секционните комисии трябва да се явят в съответната избирателна секция.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK