Кметът на община Гоце Делчев проведе работна среща във връзка с голямо спортно събитие в града

Снимка: община Гоце Делчев

Тук на 16 и 17 април ще се проведе Републиканско първенство по джудо за деца и юноши - младша възраст

Днес при кмета на община Гоце Делчев се проведе работна среща във връзка с предстоящо голямо спортно събитие в Гоце Делчев. На срещата присъстваха Даме Стойков – вицепрезидент на Българската федерация по джудо, родом от Гоце Делчев, Христо Маев – генерален секретар на Българската федерация по джудо, заместник-кметът на община Гоце Делчев Богдан Боцев, Иван Разманов – треньор на спортен клуб „Джудо Неврокоп“ - Гоце Делчев, и общинският съветник Росен Думанов.

На 16 и 17 април 2022 г. зала „Неврокоп арена“ в Гоце Делчев ще бъде домакин на републиканско първенство по джудо за деца – момчета и момичета, и юноши младша възраст – момчета и момичета.

В двата състезателни дни се очаква да вземат участие над 1 000 състезатели от цялата страна, като сред тях 20 ще бъдат представители на домакините от Гоце Делчев. Подобно състезание по джудо от такъв мащаб се организира за първи път в Гоце Делчев.

"Община Гоце Делчев оказва пълна подкрепа на спортните клубове и прави всичко възможно за развитието на спорта и популяризирането му сред младите хора", заяви по време на работната среща кметът Владимир Москов.

Началото на състезанията от Републиканското първенство по джудо ще бъде поставено в събота, 16 април, в 10.00 часа, а официалното откриване ще се състои малко по-късно през деня – в 12.00 часа.

Всички, които искат да наблюдават спортното събитие, са добре дошли, входът е свободен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK

//