Кметът на Кюстендил и общинските съветници положиха клетва

снимки: Нора Асенова, infomreja.bg

Кметът на община Кюстендил Петър Паунов, заедно с избраните 37 общински съветници и 16 кметове на кметства положиха клетва на тържествената сесия на Общински съвет. Заседанието бе открито от областния управител Любомир Анчев.

"Поздравявам всеки едни от вас с постигнатия резултат на изминалите местни избори. Пожелавам ви много здраве, упорит труд и много отговорност към задачите, които ви предстоят през предстоящия мандат", заяви на сесията губернаторът.

На заседанието председателят на Общинската избирателна комисия Анани Константинов, обяви официалните резултати от Местни избори 2011 г. Той раздаде и удостоверенията на всеки един от избраните кметове и съветници.

"Желая на всички да работите единствено за благото на Кюстендил. Нека да останат назад политическите дразги и несъответствия. Вие сте избрани да работите за Кюстендил. Желая ви на добър път", каза председателят на ОИК.

Тържествената първа сесия се ръководи от най-възрастния общински съветник - 68- годишният Николай Каваклийски от "Коалиция Кюстендил".

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK

//