Кметът на Буково и експерт от фонд "Земеделие" ранени при ПТП-то край Баничан

снимка: infomreja.bg, архив

С черепна травма в реанимацията на МБАЛ ”Иван Скендеров" се възтановява след вчерашната катастрофа на пътя Баничан – Гоце Делчев кметът на село Буково Шукри Мусли.

Днес стана известно, че управникът на гоцеделчевското село е един от пострадалите в катастрофата. Той е управлявал товарният автомобил „Форд Транзит”, който при излизане от селскостопански, черен път в местността „Лисицата”, за да се включи в движението по път II-19, се е забил движещия се с висока скорост лек автомобил „Ауди”, който е бил с предимство.

Както ИНФОМРЕЖА писа, при силния удар лекият автомобил "Ауди", собственост на Велко Полимеров от с. Господинци, се подпали и изгоря като факла на пътя.

Състоянието на Шукри Мусли се подобрява, съобщиха от болницата в Гоце Делчев. Вчера след тежкия инцидент той е бил приет в реанимацията на здравното заведение в безсъзнание, с черепна травма и опасност за живота.

В сравнително добро състояние е и пътуващата с него жена от Благоевград, която също е приета за лечение. Тя е настанена в отделението по травматология с фрактури, но без опасност за живота. Пострадалата е служителка на ДФ „Земеделие” в Благоевград, която била в служебна командировка за проверка на засадените от кмета на Буково Шукри Мусли площи с картофи в землището на с. Баничан.

Без сериозни травми, само с уплаха се е отървал 19-годишният Николай Гагаров от Господинци, който управлявал лекия автомобил „Ауди”. Собственикът на возилото Велко Полимеров помолил 19-годишния си приятел да закара майка му до Гоце Делчев и на връщане, на път за Господинци, станал нещастният инцидент.

Младият шофьор натиснал газта на коллата, за да изпробва мощността й, когато от черния път изкочил товарният автомобил, управляван от Шукри Мусли. Двамата водачи не успели да реагират адекватно и се стигнало до силния удар.

”Втори живот живее след вчерашната катастрофа кметът Шукри Мусли", коментират жители на село Буково.

Младият шофьор Николай Гагаров преди дни завърши средното си образование и бе абитуриент. Той пристигна на абитуриентското дефиле на НПГ "Димитър Талев" в Гоце Делчев с трактор и събра овациите на съвипускниците си и на стотиците  изпращачи на абитуриентите.

ИНФОМРЕЖА научи, че собственикът Велко Полимеров наскоро купил лекия автомобил "Ауди" и дори го регистрирал ден преди катастрофата.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимка: infomreja.bg, архив
снимка: infomreja.bg, архив
снимка: infomreja.bg, архив
снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

koze maza18:34 - 05.06.2014
izmamnizi v4era edno pisaxte neska drugo oligofrenii podkupni
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK