Кметът на Белица и новият ОбС встъпиха в длъжност

Снимка: Община Белица

Преизбран бе председателят на ОбС

Кметове и общински съветници се заклеха да служат за благоденствието на община Белица.

На тържествената церемония всички се врекоха да спазват законите на Република България и да работят за развитието на общината. Те подписаха клетвените си листове пред областния управител на област Благоевград - Мария Димова, и председателя на ОИК-Белица - Катя Бельова.

Кметът на Община Белица Радослав Ревански получи доверието на хората за трети управленски мандат, като доказа себе си на добър стопанин и ръководител и никой не посмя да застане срещу него в избори за кмет - 2023 г. Оказа се абсолютен рекордьор по електорална подкрепа като спечели изборите с 95,01%.

През годините Ревански върна самочувствието и доверието на хората не само в общината ни, но с високия си интелект, работоспособност и креативност Белица стана известна, в България и в Европа. Инфраструктура, туризъм, образование, икономически растеж, култура и спорт - това обеща да подобри Ревански през изминалите мандати, и го направи. Радваше се на постигнатото като малко дете, а успехите му го караха да постига все повече и повече. Нека да пожелаем на Общинският кмет Радослав Ревански на кметовете на населените места в общината и на общинските съветници да бъдат мотивирани в това, което вършат заедно, защото само колективните усилия раждат общия успех. Вие сте ключът към светлото бъдеще, на нас, на нашите деца и внуци ! Светлините на прожектора са насочени към всички Вас! Попътен вятър!, сподели Мая Падарева - единственият съветник в местния парламент от БСП.

По традиция първото заседание на местния колективен орган се проведе от най-възрастния от избраните общински съветници. За председател на Общинския съвет бе избран отново Ахмед Ахмед.

Преди полагане на клетвата местният свещеник отец Николай Попов посрещна бъдещите управленци в центъра на град Белица с пожелание за здраве и успешно реализиран мандат.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ ТУК:

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK