Кметът Красимир Герчев с поздравителен адрес по случай 95 години здравеопазване в Разлог

ДО

ЛЕКАРИТЕ, МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ,

АКУШЕРКИТЕ И ЗДРАВНИТЕ РАБОТНИЦИ НА МБАЛ-РАЗЛОГ

 

                         Поздравителен адрес

Радвам се, че имам възможността да Ви поздравя по повод 95 години здравеопазване в Разлог.

Разлог празнува. Празнуваме всички, защото няма нищо по-важно от живота и здравето на хората. Болницата в Разлог преминава през своите тежки, трудни, но и славни години, за да бъде днес лечебно заведение, обслужващо четири общини с население 65 000 души. С общи усилия успяхме да превърнем МБАЛ-Разлог в съвременна, топлоизолирана, красива и чиста болница, снабдена с най-висок клас медицинска апаратура.

Действително постигнатите резултати в обновленията са много, но не това е най-важното. Най-важни са лекарите, медицинските сестри, акушерките и целия медицински персонал, начело с д-р Велев, които неуморно се грижат за здравето и живота на нашите деца, съграждани и гости. Горд съм, че заедно подобрихме значително здравеопазването в Разлог.

Честит празник, медицински работници! Честити 95 години здравеопазване в Разлог! Заедно можем много. Постигаме много. Верни на мисията, че здравето е безценно и най-важно.

Да си пожелаем силни и честити, пълни с успехи години! Да посрещнем достойно още много празници на здравеопазването в Разлог!

 

С уважение:

Инж. Красимир Герчев

/Кмет на Община Разлог/

30 Ноември 2018 г.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn
loading...