Кметът Камбитов представя публично проект за изграждане на социални жилища в IV микрорайон

Атанас Камбитов, снимка: Infomreja.bg, архив

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов ще представи публично проект от одобрения план за градско развитие и възстановяване на Благоевград.

Обсъждането ще се проведе на 17 май /вторник/ в зала № 5 на Община Благоевград от 14.00 часа. Темата на публичното обсъждане, на което ще присъстват експерти и граждани, е „Изграждане на социални жилища в IV микрорайон”.

По време на срещата градоначалникът и специалисти от Община Благоевград ще представят самия проект, както и дейностите, които са извършени до този момент и процедурите, които предстоят преди проектното предложение да бъде подадено към Междинно звено.

Проектът „Изграждане на социални жилища в IV-ти микрорайон” по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014- 2020 е в изпълнение на интегрираните планове за градско възстановяване и развитие. 

Това е поредната стъпка на кмета Камбитов и неговия екип за подобряване социалната политика и среда в Благоевград. Чрез реализирането на проекта във финален етап ще бъдат подпомогнати стотици нуждаещи се семейства. 

На публичното обсъждане са поканени да присъстват всички желаещи жители, неправителствени организации и институции в Благоевград. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK