Кметът инж. Чимев изрази задоволство от работата по цялостния ремонт на дупнишкия квартал "Бистрица"

Снимки: Община Дупница

Задоволство от темповете на работа и извършените досега дейности по реализирането на проекта за цялостен ремонт на ж.к. "Бистрица" изрази кметът на Общината инж. Методи Чимев.

Заедно със заместниците си Красимир Георгиев и Крум Милев, както и фирмата изпълнител, днес той бе на поредната обиколка в най-населения квартал на града.

"Радостното е, че до края на месеца се очаква да приключат всички подземни дейности свързани с подмяна на водопровод и канал, които са извън проекта, но знаете, че успяхме да осигурим допълнителни средства за това.

Те са най-трудоемки и отнемат повече време. Започва да се оформя вече обликът на района. Много важно бе да проверим дали се спазва технологията на изпълнение и одобрения проект, което се следи всекидневно от надзора и служителите от Общината", коментира инж. Чимев.

"Хубавото е, че има жители на квартала, които следят дейностите и постоянно сигнализират, като при всяка проверка разговарям с не малко жители на квартала, които изказват мнения, задават въпроси... В никакъв случай, това което ще бъде направено по този проект в квартала няма да бъде окончателно, защото имаме резерви при освободен финансов ресурс, но трябва да изчакаме да видим", допълни инж.Чимев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa