Кметовете на Гърмен и Хаджидимово избрани на първи тур

снимка: infomreja.bg

Досегашните кметове на общините Хаджидимово и Гърмен - Людмил Терзиев и Ахмед Башев са преизбрани за следващ    кметски мандат още на първи тур. Информацията е на предизборните им щабове, защото официална информация от ОИК и в двете общини не бе подадена заради забавяне обработката на документацията. Според извлеченията, направени от секционните комисии, преднината на Башев, издигнат от ДПС спрямо опонента му Басри Чаушев, подкрепен от ГЕРБ, е с около 2000 гласа.

В Хаджидимово пък Людмил Терзиев води пред кандидата на ГЕРБ Кирил Пасков с повече от 3000 гласа. Пак според данни от извлеченията на секционните комисии в Гоце Делчев на балотаж отиват Владимир Москов от БСП и  Георги Андонов от ГЕРБ. Според междинните резултати от 30 избирателни секции резултатите са 4795 гласа за досегашния градоначалник и 3698 за Георги Андонов. За третия кандидат Ангел Гераксиев, издигнат от „Български социалдемократи" са гласували 509 души.

Резултатите за Гоце Делчев ще претърпят промени, тъй като в тях не са включени броя на гласувалите от още 12 избирателни секции. Към балотож отиват и резултатие от изборите за местна власт и в община Сатовча. Там основното състезание е между  кандидата на ДПС Арбен Мименов и кандидата на ГЕРБ  Пламен Поюков.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//