Клуб „Пирински стражи“ при Трето ОУ – Гоце Делчев, стана на четири години

Снимки: Трето ОУ

Равносметката за постигнатото през това време е впечатляваща

Известният ученически клуб „Пирински стражи“, за чиито многобройни походи ИНФОМРЕЖА редовно и с удоволствие информира читателите, вече е на четири години. През това време учениците със своите ръководители успяха да изкачат над 50 върха в Пирин, Рила и Родопите, да посетят повече от 60 езера, да видят над 65 водопада – постижения, с които би се гордял всеки туристически клуб - не само за деца, но и за възрастни! В същото време те спечелиха  много призови места в национални и международни конкурси и състезания. Походите им до културно-исторически забележителности и посещенията на обекти с особено културно значение надхвърлят тридесет.

Клубът отбеляза своята годишнина в хижа „Попови ливади“, която според редица туристически дружества е най-добрата хижа за 2019 година. На партито празнуващите бяха приятно изненадани от Лидия Атанасова – почетен член на Клуба. А красивата торта за рождения ден беше подарък от семейство Шопови – също негови почетни членове.

Разбира се, Стражите си спретнаха и разходки до няколко обекта на територията на село Попови ливади. За още по-високото им настроение допринесоха игрите на местата за спорт пред хижата.

Стражите благодарят на директора на Трето ОУ - Мариана Халачева, за подкрепата, която винаги им оказва, благодарят и на всички родители и приятели на Клуба, че винаги са до тях. Те изказват  специални благодарности и на  Ели и Димитър Пирнареви – управители на хижа „Попови ливади“, за прекрасната обстановка в хижата, за вкусната храна, която им приготвиха, и за техния професионализъм.

ИНФОМРЕЖА също честити рождения ден на клуб „Пирински стражи“ и пожелава на неговите членове да продължават да опознават и обичат природата!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK