Клоп: "Ливърпул" има нужда от късмет след всички контузии

Снимка: Pixabay

Костас Цимикас стана поредният играч с травма

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп заяви, че тимът му се нуждае от късмет в следващите мачове на фона на всички контузии. Костас Цимикас стана поредният играч с травма, като е със счупена ключица след мача с "Арсенал". Титулярният ляв бек Анди Робъртсън също е с контузия. Очаква се Джо Гомес да е титуляр вляво в мача с "Бърнли" във вторник от 19.30 ч.

"По очевидни причини е трудно, наистина трудно. Понякога има контузии, приемаме всички, но счупена ключица е наистина лошо, защото отнема много време за възстановяване. Контузията на Робо (Робъртсън - бел. авт.) е различна, но също отнема много време. Всички знаем, че се нуждаем от късмет, за да минем през тези моменти. Сега имаме Джо, трябва да го сложим в памучна вата и да сме сигурни, че ще е готов за мачовете", каза Клоп.

Следващият съперник на тима - "Бърнли", е на предпоследно място във Висшата лига. Според Клоп обаче опонентът е по-добър, отколкото показват резултатите: "Гледах няколко мача на "Бърнли" и съм впечатлен от това, което правят." /dnevnik.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//