Кюстендилският клуб „Шурикен” чества 20 години!

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

20-годишен юбилей чества кюстендилският карате клуб „Шурикен”. Треньори, състезатели, родители, бивши възпитаници и почитатели на този спорт изпълниха  залата на читалище „Братство”. Тържеството уважи и кметът Петър Паунов.

Старши треньорът на клуба Сенсей Емил Димитров поздрави гостите и направи кратка равносметка на дейността на клуба. „Трудихме се усилено през всичките години, и аз, и състезателите. Наистина неусетно изминаха тези 20 години. Клубът е създаден на 10 юни 1991 г. Трудно може да се определи бройката на състезателите, които са преминали през този клуб. Наложихме се и доказахме, че сме сред най-добрите клубове в страната. Наши спортисти са сред призьорите на републикански първенства, международни турнири и купи”, заяви Емил Димитров.

Най-малките възпитаници на клуба представиха техники от дисциплината „ката”, а по-опитните състезатели - демонстрации на майсторски „кати” и техники за самоотбрана. 

С юбилейни плакети бяха наградени спонсори, директори на училища и бивши състезатели на клуба. Не мина и без подаръци. Родители бяха изготвили нова емблема на клуба, с която състезателите ще се представят през новия сезон.  

Каратистите от клуба поздравиха родителите и гостите с песен, специално подготвена за юбилея на „Шурикен”. А накрая всички похапнаха от вкусната торта.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK