Кюстендилка заби нож в таблата на сервитьорка с думите: “Ти била ли си в космоса?“

снимка: infomreja.bg, архив

31-годишна кюстендилка изплаши до смърт сервитьорка в Комплекс “Шалом”, след като безпричинно заби нож в таблата й. Инцидентът е станал към 17 часа вчера.

Както кротко си седяла и пиела кафе с приятел, младата жена прескочила през бара и грабнала нож. Уплашена, сервитьорката попитала какво става, а Елица й отговорила: “Ти била ли си в космоса, знаеш ли какво е там?”, забила ножа в таблата на момичето, след което напуснала заведението.

Оттам Елица Траянова се отправила към друго кафене. Там легнала на пода и започнала да крещи, че джапанката й е скъсана.

От персонала на двете заведения се опитали да усмирят момичето, но без резултат.

По-късно 31-годишната кюстендилка се преместила в магазин за компютри, където продължила да крещи.

Веднага на място са извикани полицаи и охранителят на комплекса. Униформените служители я задържали на няколко метра от комплекса.

Извикан е и екип на Спешния център, който поставил успокоителна инжекция на Траянова. Веднага след това тя е закарана в МБАЛ “Никола Василев” за консултация с психиатър.

31-годишната Елица Траянова доби популярност като булката беглец. Преди 3 години младата жена избяга от сватбеното си тържество в момента, в който обредничката  й задала въпроса дали е съгласна да се омъжи за възлюбения си.

 

КОМЕНТАРИ

диагнози18:57 - 26.08.2012
Лудна народо, заприлича на кмето!
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK