Кюстендилци се обединяват в битката за живот на Огнян

Снимки: Личен архив

След множество благотворителни кампании, сега Оги има нужда от помощ

Кюстендил отново се обединява в една обща кауза – този път тя е насочена към 51-годишния Огнян Александров. През годините той е участвал във всяка кауза заедно със сина си Коко.

„За съжаление в живота ни се случват и такива събития, които разтърсват от основи. При Оги се случи точно това! След преболедуване на COVID и направени изследвания са открити два напълно различни тумора.

Единият е на черния дроб - 4-ти стадий, а другият - на жлъчните пътища. За пореден път в нашата мила родина не се предлага адекватно лечение и не му дават шансове за живот“, обявиха организаторите на кампанията.

Надеждата на кюстендилеца идва от клиника в Турция, където са се сблъсквали с тези видове тумори и са готови да помогнат на Оги, за да отгледа сина си и да продължи живота си нормално.

„Очакваме оферти от клиниките, които ще бъдат на стойност около 200 000 лв. Има отворена дарителска сметка, в която всеки постъпил лев ще бъде използван само и единствено за лечение“, казаха още от "Живот за Оги".

В момента той поддържа състоянието си в България, но той трябва да замине за Турция колкото се може по-скоро.

В помощ на кюстендилеца вече са разположени кутии за дарения в училищата. На 22 април от 13 часа на централния площад "Велбъжд" стартира и благотворителен Великденски пазар, на който ще бъдат продавани козунаци, великденска украса и яйца.

Целта е да бъдат събрани колкото се може повече средства за лечението на Огнян.

Всеки, който реши да помогне,може да го направи на ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

Общинска банка

BG08SOMB91301062522402

Огнян Александров Александров

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK