Кюстендил и Невестино със съвместна среща за създаване на публично-частно партньорство

Община Невестино, снимка: Infomreja.bg

Общинските администрации в Невестино и Кюстендил канят народни читалища, фондации, сдружения с нестопанска цел и други неправителствени организации  и физически лица на подготвителна среща за създаване на публично-частно партньорство.

Форумът ще се проведе утре, 25 август, от 10.30 часа в залата на Културно-информационния център в Невестино.

По време на срещата ще бъде предоставена подробна информация за разработване и представяне на проект за финансиране по подмярка 19.1. "Помощ за подготвителни дейности" на мярка 19 "Водено от общностите местно развитие" по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 - 2020 г.

Местните инициативни групи се създават съгласно Програмата за развитие на селските райони за разработването и прилагането на стратегии за местно развитие.

Те включват публични, бизнес и граждански организации, действащи на територията на общините Невестино и Кюстендил. Стратегиите за местно развитие целят устойчиво развитие на селските райони посредством разнообразяване на икономическите дейности, опазване на природата и селските райони, развитие на висококачествени услуги, отговарящи на нуждите и очакванията на местните хора.


 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK