Китаристи се надсвирват цяла нощ в Разлог

снимки: Община Разлог

Младежи от Разлог ще „късат” струните на своите китарите в Нощта на китарите в планинския курорт. 25 август ще събере в Разлог китаристи от цялата страна, за да изсвирят парчета на Iron Maiden, Deep Purple, Rainbow, Scorpions, Pink Floyd. От китарите на професионалисти и любители ще звучат и най-добрите български песни.

„Всеки може да се включи в „Нощ на китарите”. Тези, които могат да свирят на китара трябва само да я носят със себе си, останалите трябва да „носят” позитивното си настроение. Независимо дали са професионалисти или любители ще дадем възможност на всеки да изсвири любимите си парчета пред публика. Нощта на китарите в Разлог ще започне с емблематичната песен на Jimi Hendrix „Hey Joe”, ще чуем и Metallica, българската музика също не сме я забравили. „Нощ на китарите” ще бъде неповторимо събитие. Началото е в 19 часа и 19 минути в градския парк на Разлог, на 25 август”, съобщи Иван Гюров - организатор на събитието.

Точното място на китарената среща лесно ще бъде открито от всеки - факли и лагерен огън ще водят до импровизираната сцена. Летящи огнени фенери ще полетят към звездите при безветровито време. Организатори на музикалната проява са младежите от Сдружение „Разум”, които винаги организират „свежи” и различни събития.  „Нощ на китарите” се очертава като най-горещото лятно събитие, което не трябва да бъде изпуснато.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK