Катерина Янчева сменя Иван Каракашки в Общинския съвет в Кюстендил

снимка: infomreja.bg, архив

Съветниците в Кюстендил ще разгледат общо 20 докладни записки на предстоящата сесия следващия четвъртък, съобщи председателят на Ощинския съвет Иван Андонов. По негови думи проектът вече е утвърден и на Консултативен съвет.

Очаква се в началото на заседанието да положи клетва новия общински съветник от БСП. Това ще бъде Катерина Янчева, която ще влезе в местния парламент на мястото на новия областен управител Иван Каракашки. За гласуване от местния парламент ще бъде подложено и изменение на транспортната схема на Общината. Освен това ще бъдат прегласувани 3 докладни от миналата сесия, върнати от областния управител.

Като докладна записка от дневния ред е заложено и отпускане на 8 200 лева за финансиране на ФК “Велбъжд” за предстоящия сезон. Отново ще бъде подложено за гласуване и отдаването под наем за 10 години на 22 търговски обекта в Кюстендил за продажба на тютюневи изделия, алкохол и пакетирани захарни изделия.

По повод 60-годишнината на проф. д-р Чавдар Славов, кметът на Община Кюстендил Петър Паунов внася докладна записка до Общински съвет с предложение същият да бъде удостоен със званието почетен гражданин на град Кюстендил.

 

снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK