Катастрофи затрудняват трафика по АМ "Тракия"

Снимка: Infomreja.bg

Няма информация за пострадали, щетите са материални

Три леки катастрофи са се случили на около 340-ия километър на автомагистрала "Тракия", което е причинило затруднения в движението към морето. Образували са се задръствания, а пътници и шофьори изчакват във високите температури, съобщава БНТ.

Пътните инциденти са предизвикали ограничения в трафика, като полицейски екипи и Бърза помощ бързо са пристигнали на мястото на инцидентите, за да окажат помощ и да разчистват пътя. Възможни са временни промени в движението и затваряне на ленти, докато авариралите автомобили се отстранят.

Засега няма информация за пострадали, а само за материални щети.

Шофьорите  се призовават да бъдат внимателни, да спазват инструкциите на полицията, за да се избегнат допълнителни инциденти и опасности на пътя. Важно е да се поддържа безопасна дистанция от предходния автомобил, да се спазват правилата за движение и ограниченията на скоростта.

За водачите, които пътуват по този участък на магистралата, се препоръчва да следват указанията на пътната полиция и да търсят алтернативни маршрути, ако е възможно. Очаква се затруднението в движението да продължи, докато катастрофиралите автомобили бъдат отстранени и пътните платна бъдат напълно освободени за движение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK