Каракашки: Правителството трябва да бъде оставено да работи

Иван Каракашки, снимка: infomreja.bg

“Надявам се правителството да осъществи своите виждания по социалния пакет, който ще активизира бизнеса и развитието на икономиката в България”, с тези думи се обърна към обществеността новият областен управител на Кюстендил Иван Каракашки. По негови думи моментът е много проблемен, но правителството трябва да бъде оставено да работи. “Вече 5-и месец Републиката е без управление и едни преждевременни избори още повече ще нагнетят напрежението", обяви още Каракашки.

Той изрази надежда, че с новия финансов период от Европейските средства областта ще успее да привлече много пари, с които да се подобрят условията и начинът на живот на хората.

"Съзнавам отговорността, която поемам, благодаря на всички, които ме подкрепиха. Давам си ясна сметка, че в политическите условия, в които се намираме ще бъде много трудно. Ние като екип в областна администрация сме длъжни на място да осигурим една нормална работа на институциите, на регионалните звена на министерствата, хората да почувстват че има държавност и управление, за да могат да живеят по-спокойно”, категоричен беше Каракашки.

 

Иван Каракашки, снимка: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK