Капитанов е заместник на Палев, Дурчов под въпрос

снимка: БСП

Лидерът на общинската организация на БСП в Петрич Димитър Капитанов официално е назначен за заместник-областен управител на Благоевград.

Заповедта за назначаването му е получена в Областната администрация по факса след края на работния ден в петък. С друга заповед, също изпратена по факса, губернаторът на Пиринско Муса Палев е известен и за освобождаването от длъжност на досегашните заместник-областни управители Георги Баханов и Бисер Михайлов.

Новината потвърди за ИНФОМРЕЖА Муса Палев. Той обаче обяви, че все още не е ясно кой ще бъде вторият му заместник.

По неофициална информация другото предложение на социалистите за ръководния пост в държавното ведомство - Костадин Дурчов от Банско, е под въпрос, въпреки че името му бе оповестено още в началото на юни, когато от БСП съобщиха номинациите си за губернаторското място в лицето на благоевградския бизнесмен Юлиян Гошев и за двамата му заместници.

Не подлежи на съмнение, че и вторият заместник на Палев ще бъде от квотата на червената партия, каквато бе договорката на контактната група между представители на БСП и ДПС, но е голяма вероятността това да не е общинският лидер на БСП в Банско, съобщиха запознати.

Предполага се, че това е една от причините официалното назначение на втория заместник на губернатора Муса Палев да се проточва.

Очаква се ръководната длъжност да бъде заета до края на седмицата.

 

снимка: БСП

КОМЕНТАРИ

така е,но....23:35 - 16.07.2013
Дрчов е внедрен агент на ГЕРБ в БСП,няма да го бъде.Вторият ще е от нас-Благоевград.
до хахо15:54 - 15.07.2013
Не ти е вярна аритметиката.
ХАХО15:08 - 15.07.2013
ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД Е ГРУБО 300 000 И ПАЛЕВ НЕГО ИСКАТ ПАК ГРУБО 295 000 И ТО НЕ ЗАЩОТО Е ПОМАК И МЮСЮЛМАНИН А ЗАЩОТО Е ОТ ВЪРХУШКАТА НА КОМУНОЧЕНГЕДЖИЙСКАТА ПАРТИЯ ДПС. ОБИКНОВЕНИТЕ МЮСЮЛМАНИ НЕ ПРИЕМАТ ГАДОВЕТЕ ОТ ДПС ДА СЕ ПРЕГРЪЩАТ С ГАДОВЕТЕ ОТ БСП, С ТИЯ КОИТО УБИВАХА, ПРЕБИВАХА И ИСЕЛВАХА МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ ИМ.............
до как14:06 - 15.07.2013
Хората като са искали да гласуват за друг. "Навиращият" се не е искан от една част, но пък други хора ако питаш не е така. Област Бл-д не е на 100 души на които не им харесва Палев да е областен.

FACEBOOK