Кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Еленово Чанко Чанев и водачът на листата за общински съветници Йордан Андонов се срещнаха с жителите на село Еленово

Снимки: Пресцентър ГЕРБ-Благоевград

На среща с жителите на благоевградското село Еленово кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Еленово Чанко Чанев и водачът на листата за общински съветници Йордан Андонов обсъждаха приоритетните за хората въпроси, главният сред които е водопроводът.

Чанко Чанев обясни, че след водени разговори с ВиК е получил уверението, че ще се вкара допълнителен водопровод от местността Чакалица към селския водопровод, а в перспектива ще бъде подменена ВиК мрежата в селото.

Чанко Чанев и Йордан Андонов представиха пред жителите на селото управленската програма на кандидата на ГЕРБ за кмет на Община Благоевград за втори мандат д-р Атанас Камбитов. В програмата за следващия управленски мандат се предвижда да бъдат концентрирани усилия върху подобряването на условията на живот в селата, благодарение на защитените по европроекти 176 милиона лева до средата на 2017 г.

В изминалия мандат беше направена корекция на дерето в село Еленово по европейски програми.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK