Кандидатите за народни представители от ДПС в 1 МИР-Благоевград: Подкрепете ни, за да спасим България!

Снимки: ДПС

В последния ден от предизборната кампания кандидатите за народни представители от листата на ДПС в 1 МИР-Благоевград излязоха със свое обръщение към избирателите. В него се казва:

Уважаеми съграждани и съмишленици, уважаеми приятели,

На 26 март предстоят предсрочни парламентарни избори, които ДПС оценява като стратегически важни и ключови за развитието на България през следващите години.

Доверието в институциите и демокрацията е разклатено. Нека си припомним, че демокрацията е поемаш ангажимент към избирателите, избират те и изпълняваш обещаното. Всички заедно ще определим до каква степен ще дадем възможност на политическия и експертен екип на Движението за права и свободи да изведе нашата Родина от тежката материална и духовна криза, в която се намира страната ни.

Политическата сила, която ни издигна за кандидати за народни представители в област Благоевград, има ясна визия и конкретен спасителен план за изход от продължителната политическа нестабилност и икономически застой в страната. Имаме нужните хора – политици и експерти, имаме най-добрата предизборна платформа.

Движението за права и свободи има ясно дефинирани цели и проблеми – борба с бедността и преодоляване на демографската криза, която изпразва по един средно голям български град годишно, които е неотложно да бъдат решени и предлага конкретни мерки за тяхното осъществяване.

ДПС е за водене на активна външно-политическа роля за реформиране на нашия общ дом - Европа. Необходимо ни е вашето силно и мощно доверие, за да може да се включат в Програмата за управлението на страната на правителството действията и стъпките, които ние предлагаме за изход от политическата и икономическа ситуация, в която се намираме.

Нашите цели са ясни и изпълними, затова няма пречка да бъдат включени и реализирани. Като основна политическа задача ние определяме създаването на ценностно хомогенно управленско мнозинство, което да излъчи стабилно правителство и търси консенсус при определянето на националните цели и приоритети на България.

Скъпи младежи,

Както всички добре знаем – „присъдата“ на политика е по време на „съдебното дело“, наречено избори.

Ираим Зайденов: Добрите изборни резултати, са плод на един неуморен труд, хъс, ентусиазъм и на младежката организация, като основен движещ мотор на партийния апарат. Като областен председател на Младежко ДПС в момента, искам да заявя, че и след предстоящите избори ще продължа да насърчавам всички младежи, независимо от тяхната политическа ориентация, в тяхната реализация, ще им вдъхвам повече доверие и увереност на равноправни европейски граждани, за да използват максимално европейските програми за финансиране на своите идеи и проекти.

Скъпи избиратели,

Ние сме сериозни и последователни политици, осъзнаваме отговорността, която носим за по-нататъчното развитие на страната, ние не само ще останем на политическата сцена, но и ще разширим влиянието си, необходимо е да го направим, за да СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!

Искрено се надяваме, че на 26 март, за пореден път всички заедно ще направим мъдрия и правилен избор, ще се поздравим отново с успех, всеки един от нас ще понесе своята част от отговорността за развитието на региона, ще се зареди с положителна енергия и мисъл, че доброто за България предстои и ще даде своя вот с надежда и вяра в по-светлото бъдеще на Родината ни, като подкрепи кандидатите за народни представители на Движението за права и свободи - Благоевград с № 9 в интегралната бюлетина, за да може заедно да СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Кандидати за народни представители от листата на ДПС в 1 МИР-Благоевград

 

КОМЕНТАРИ

Фани04:16 - 25.03.2017
Ало ДПС, що не сложихте на снимките баш депесарката Минка Капитанова, тада ви докара гласове. Тп бива да сте овци ама по малко. Изхвърлете тази гадина хората са бясни и няма да гласуват заради нея.
кочан17:27 - 24.03.2017
Кой е номер 1.,криете го боклуци затова го няма на снимката и вас да ва няма
byncevo14:12 - 24.03.2017
Имаме два избора, или Бекир или ДОСТ. Щом тоя с микрофова от Абланица ше на спасява, таман се спасихме от другия му комшия. Време е за Горния район.
????12:43 - 24.03.2017
Зайденов, таман се спасифме от другия депутата от Абланица професор Имамов, ся па ти абланишки младеж напъваш. Сприте се малко нямали да се задавите двамата абаничани.

FACEBOOK