Кандидат-кметът от ГЕРБ, Мая Спасова: Ще работим за промяна и нови перспективи пред община Бобов дол

Снимки: ГЕРБ-Бобов дол

Водач на листата е Мая Спасова

„Заедно с екипа ми ще работим за промяна и нови перспективи пред община Бобов дол“, заяви кандидатът за кмет Мая Спасова, след като регистрира в Общинската избирателна комисия листата със съветници и кандидати за кметове на кметства от ПП ГЕРБ.

Водач на листата на политическата сила е Мая Спасова, която по професия е инженер геоеколог и през изминалия мандат бе съветник в ОбС – Бобов дол.

В листата на ГЕРБ в миньорския град са юристът Ивета Лазарова, д-р Борис Дашков, Юлиян Божанов, който се занимава с частен бизнес, педагогът Росица Борисова, Станислав Тенев – началник на Общинската служба по земеделие в Бобов дол.

В община Бобов дол партията залага още на юристите Весела Николова и Албена Симеонова, на предприемача Пламен Бочев, на уважавани имена и активни млади хора – Моника Станчева, Александър Пейчев, Спас Костов и Петър Иванов.

В едни от най-големите села на общината – Големо село и Мламолово – кандидатите на ГЕРБ за кметове са съответно Катя Александрова, която по професия е медицинска сестра, и Елица Йорданова, работеща в сферата на частния сектор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK