Кандидат-кметът на Сапарева баня Ангелина Станоева: Ще работя за запазване на детските градини и училищата

Снимки: ПП "Възраждане"

В Сапарева баня се състоя среща на гражданите с кандидатите за кмет и общински съветници от “Възраждане”

В Сапарева баня се състоя среща на местните жители с кандидатите за кмет на община и общински съветници, издигнати от “Възраждане”. На нея бяха  изложени с вижданията и приоритетите, върху които ще работят, ако им бъде гласувано доверие на местните избори.

Госпожа Ангелина Станоева – кандидатът за кмет на Общината ще работи за запазване на детските градини и училища, които продължават да бъдат закривани с усилени темпове. Според  Станоева трябва да се наблегне и на подобряване на местната инфраструктура, за да направи условията по-добри както за сапаревци, така и за туристите и гостите на общината. Освен това тя посочи и като належащ проблема с бездомните кучета в общината.

Людмил Коляндов, трети в листата на “Възраждане”, посочи , че ще работи върху подобряване условията за спорт и най-вече за създаване на условия за такъв сред децата, както и връщане на позициите на футбола в общината.

Асен Панков, най-младият в листата на иска да създаде условия и инфраструктура за  пазарен ден, който да стимулира местните производители, а също ще работи върху идеята за разделно рециклиране и справяне на проблема с незаконните сметища.

Андрей Атанасов, четвърти в листата за общински съветници посочи, че неговите приоритети ще са свързани с развитието на туристическия бранш в областта, както и за генерално подобряване на условията за живот в общината.

 Оля Коляндова пък заяви, че иска да наблегне върху създаването на работни места сред групата на трайно безработните, както и ще даде приоритет върху образованието, бидейки учителка през целия си съзнателен живот.

Всички единодушно се обединиха върху идеята, че трябва да се работи върху по-прозрачно управление на общинския бюджет, открита политика на търговете, обществените поръчки и обратна връзка с гражданите на общината.

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Всичко за предстоящите местни избори - подготовката за тях, кандидатите и техните послания, следете в страницата ни Инфомрежа Избори!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK