Кандидат-евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов откри младежки турнир по футбол в Рибново

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Асим Адемов и областният координатор на партията и народен представител Даниела Савеклиева откриха младежкия футболен турнир в гърменското село Рибново.

„Много от вас вече са били в чужбина и са видели колко бързо се развива светът, но това сякаш не важи за Рибново и за цялата община Гърмен. За 25 години, в които ДПС управлява нашия край, и за 14 години общинският кмет, който е от Рибново, нищо не са оставили след себе си. Това трябва да се промени и единствената партия, която може да го направи е ГЕРБ", подчерта Асим Адемов.

Кандидат-евродепутатът от ПП ГЕРБ се обърна към младежите от село Рибново с думите: "Вие, младите хора, можете да донесете промяната, защото вие имате смелост и сила да го направите”.

На старта на състезанието той пожела на участниците спортсменска игра, а най-добрите и най-достойните да спечелят. 

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград
снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

КОМЕНТАРИ

Рибанец15:00 - 07.05.2014
Ами вие прости алчни и крадливи ГЕРБЕРИ къде бяхте през предишните години когато управлявахте. Защо тогава не променихте нещата а само лъжете.Тези там където са се наредили на снимката като Тъпото Розенче миризливата Вила и уж "ентелегентния" Адемчо а всъщност най-простия ако мислят че някой им вярва в Рибново и цялата община си е за тяхна сметка. Нека се заблуждават. Другата пачавра Савеклиева - на нея само можем по рибански да й го ... и ще го отнесе. Тя е бива за това само. ООООО Вила масурката курви изчезнете от Рибново и не се връщайте защото следвъщият път ще ви изритаме с камъни. Прости долни грабливи алчни вмерисани ГЕРБЕРИ. Нямате авторитета. Вило вилооо за смях си горката. Чудя се как не си запълниха някое 18 място с теб та да има за какво барем да търчиш. Неее ти летиш за мъни мъни и х.й
рибновка23:25 - 05.05.2014
Браво момчета като ви гледам и ви се радвам пред вас е бъдещето вие ще промените селото си.Не се оставяйте да ни лъжат повече това отврътително ДПС.Башев си изучи децата направи си хотели стана богат а пък вашите родители да ходят по чужбина и да сеят тютюн в Гърция.Покажете,че не ве е страх от тях.Още един път браво и успех.
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK