Канабисът го пушат електронно. Има задържани в Симитли

Снимка: Infomreja.bg

Акцията е насочена към противодействие на престъпността

Нова мода! Откриха електронни цигари с канабис в Симитли.

При специализирана полицейска операция вчера в къща, обитавана от 23-годишен мъж от града, са намерени и иззети около 83 електронни цигари, съдържащи канабис. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Около 22:30 часа на същата дата на главната улица в с. Железница е проверени задържан 22-годишен от същото село. У него е открита кутия от цигари, съдържаща около 0,9 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис.

От органите на реда е проверен и частен дом в с. Полена, обитаван от 33-годишен мъж от селото. В една от стаите е намерена електронна цигара, съдържаща канабис.

Това не е първият случай обаче. През декември отново полицията в Благоевград арестува лица, употребявали канабис чрез ел. цигари.

И още..

През вчерашния ден са установени двама водачи, шофиращи след употреба на наркотични вещества.

В с. Железница в 9 сутринта е проверен лек автомобил „Опел Астра“, с техническо средство е установено, че 21-годишният водач от същото село шофира след употреба на дрога

След като е употребил наркотично вещество, 33-годишен мъж от Петрич е управлявал лек автомобил „Мерцедес“. Той е спрян от органите на реда около 11:05 часа на ул. „Рокфелер“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK