Камбитов към Томов: Спрете да лъжeте и да се криете зад гърба на екипа „Камбитов“!

Снимка: Infomreja.bg

Истинските проблеми са, че в момента нищо не се случва и не се работи, написа Камбитов

Едни хора и едни медии две години преди изборите всекидневно тиражираха лъжи и простотии по мой адрес. Същите тези, три месеца след изборите продължават в този дух. Ще го кажа съвсем простичко - всички цифри и твърдения, които се изнасят са лъжа и са извадени от контекста.

Такъв коментар направи бившият кмет Атанас Камбитов в страницата си във фейсбук.

Всичко това подлежи и е проверено от съответните институции. Само че, когато излязат резултатите, a те са, че няма никакви нарушения, същите тези удобно мълчат, обърна се към медиите Камбитов.

Призив направи и към настоящото управление – към екипа на Румен Томов.

„Спрете да лъжeте и да се криете зад гърба на екипа „Камбитов“, оправдавайки собственото си бездействие и незнание. Истинските проблеми не са в наследството от екипа „Камбитов“, а в това , че в момента нищо не се случва и не се работи, и хората много скоро ще го разберат. На лъжата краката са къси!“.

 

Снимка: Фейсбук

КОМЕНТАРИ

аза2xf17:54 - 15.02.2020
Спестил ги е от Закуските, той е опитен в хазартното мислене,ама и близкия до него кръг не го издават,докрай света(София).Ей ,там потъват тия...
Илиян15:29 - 15.02.2020
Другарю камбитов, преди 8 години - дължахте 6 000 000 дългове от фалиращите ти фирми. Как така стана, че в момента имаш 160 000 000 Във всяка строяща се кооперация в центъра Благоевград - апартаменти Кола AUDI A8 за 250 000 Замък в София (кв. БОЯНА) ??????????????????????????????????????????????????????????????!
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK