Как да изберем стилен дамски часовник за себе си?

Часовниците са най-добрият аксесоар

Закупуването на нов дамски часовник е вълнуваща перспектива, независимо дали си правите шопинг терапия или принуждавате любимия да ви го купи като подарък. Часовниците са най-добрият аксесоар, но много жени нямат идея как да си купят часовник, който наистина ще е идеален за тях. Както при дрехите, парфюмите и обувките, така и при часовниците трябва да намерим своя собствен отличителен стил. Нещо повече, има часовници, които са по-подходящи за формата на тялото ни.

Всяка жена има свой отличителен и запомнящ се стил. Тя знае как иска да изглежда часовникът й. Има обаче някои функции в часовника, които са станали по-емблематични в цялостния стил. Помислете какво искате от часовника, който ще украсява китката ви всеки ден. Търсите ли нещо за специален повод или по-скоро за ежедневна  употреба. Това са важни фактори, които трябва да имате предвид, преди да инвестирате в изискан дамски часовник. Такъв избор можете да направите от оторизирани търговци на маркови часовници като www.Timebox.bg

Например стъклата от сапфир-кристал са доста скъпи, но са изключително стилни. Но си имат и минуси - те са по-склонни към счупвания в сравнение със закалените стъкла от минерал-кристал. Часовник с кварцов механизъм се счита за майсторска изработка и е гаранция за качествен часовник. Нещо повече, хората са склонни да гледат на марките и цените като показатели за висококачествени ръчни часовници.

Цифров срещу аналогов дисплей

Цифровите часовници са тенденция през последните няколко години и е лесно да се разбере защо. Нивото на точност е от съществено значение за заетите жени по целия свят. Цифровите часовници обикновено се предлагат в лъскав корпус от благородна стомана, който е едновременно издръжлив и луксозен. Наблюдава се и непрекъснат интерес към спортните часовници, при които цифровият часовник се превръща в сериозен моден претендент. Тези фънки часовници имат гумени или пластмасови каишки и се предлагат в голямо разнообразие от шарени, неонови цветове. Този стил на часовник е идеален за тези, които имат разчупен стил на обличане и усещане за личен стил.

Аналоговите часовници обаче са просто елегантни по своя дизайн. Нещо повече, не е нужно да се примирявате със скромен дизайн на аналогов часовник. Има прекрасен набор от контрастни циферблати, от красив океански блус до кралско зелени тонове. Ако искате класически аналогов часовник, който има фактор уау, тогава можете да разгледате колекцията от оригинални дамски часовници Emporio Armani, в която можете да откриете елегантни и луксозни модели на ниски цени.

Каишки

Ако стилът ви е по-елегантен, естествено ще искате да изберете часовник с кожена каишка с класическо сребърен корпус. Изборът на кафяви и черни каишки излъчва клас. Нещо повече, часовникът от естествена кожа е най-добрият аксесоар на китката. Ако решите да изберете часовник с кожена каишка, не мислете, че задължително трябва да изберете традиционния стил на каишката. Можете да изберете кожена каишка, която има допълнителни шевове или такава, която прилича повече на кожена гривна, отколкото на часовник.

Ако вашият стил е минималистичен и искате да носите по-изчистен часовник на китката си, има широка гама от страхотни часовници, които са със елегантни сребърни верижки. Деликатни и женствени, те са наистина стилни и нежни. Този стил часовник е идеален за дами, които обичат часовниците им да изглеждат дискретни и да не се набиват на очи. Ако среброто не е вашето нещо, трябва да погледнете часовниците от розово злато, които станаха доста популярни напоследък. Ако търсите смел, но деликатен часовник, може би е време да инвестирате в часовник от розово злато. Те са хубави, женствени и доста разчупени.

Обърнете внимание на циферблата

Изборът на перфектния циферблат е наложителен. Независимо от вашия личен стил, със сигурност ще намерите циферблат, който ви подхожда.

Кръгли: кръглите циферблати са идеални за жени, които жадуват за винтидж стил. Те са нежни и женствени и могат да се носят всеки ден.

Квадратни: Квадратния циферблат е олицетворение на забавлението и дързостта. Ако искате часовник, който излъчва стил и изглежда шикозно, тогава часовникът с квадратно лице е идеален за вас

Многоъгълни: Това може да са петоъгълни и шестоъгълни часовници. Те са разкошен микс от меки, заоблени ръбове, за дами, които обичат да разширяват модните граници.

Как да носите часовника си

А ако сте жена с тънки и деликатни китки, тежък часовник ще е неудобен и ще изглежда нелепо. По същия начин, ако сте сладострастна жена, изборът на изтънчен, тънък часовник ще изглежда също толкова нелепо. Когато избирате часовник е важно да помислите за формата на тялото. Избирането на часовник, който ви пасва, ще изглежда много по-добре на китката ви. Изборът на часовник трябва да прилича на избор на рокля: той трябва да стои правилно, за да изглежда невероятно.

Бъдете себе си

Прищявките идват и си отиват, но истинският стил е вечен. Не харчете значителна сума за часовник, просто защото е модерен. Ако инвестирате няколко стотин лева в аксесоар, трябва да се уверите, че той ще преживее всяка непостоянна модна тенденция. Изборът на изчистени часовници ще гарантира, че вашият часовник ще стане по-скоро инвестиция, отколкото моден артикул. Нещо повече, ако просто избирате часовник, защото е модерен, не оставате верни на себе си. Купете си часовник, който обичате и който ще бъде продължение на вашия страхотен стил.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK