Йордан Стоилов от Благоевград спечели 2 милиона лева от лотарията

Снимки: Национална лотария

55-годишният Йордан Стоилов от град Благоевград е щастливецът, който спечели джакпота в размер на 2 милиона лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка за двама в Дубай от играта „Лото 6 от 47“.

Така той стана деветият милионер на България от Национална лотария за тази година. Чекът за забележителната печалба му беше връчен от водещите Захари Бахаров и Рая Пакова.

Йордан успя да познае шестте печеливши числа в играта: 2, 3, 7, 11, 28 и 33 в тегленето на 14 октомври. Късметлията работи като стругар.

Всеки ден играе с щастливата комбинация, която в събота вечер му се отплати повече от щедро с фантастичния джакпот. Тя е съставена от рождените дати на семейството му – неговата, на двете му дъщери и на съпругата му. Другите две числа са произволни, но постоянни.

„Всяка сутрин на път за работа попълвам едни и същи числа и чакам“, каза развълнувано късметлията. „Лото 6 от 47“ е любимата му игра. Всеки ден той не пропуска и тегленето по NOVA. Йордан сподели, че е преживял голяма емоция в съдбоносната вечер, когато са изтеглени неговите числа.

„Много добре се чувствам. Очаквах, че ще спечеля“, каза най-новият милионер и добави, че винаги е вярвал в късмета си. С част от джакпота Йордан ще погаси кредита си и ще купи жилища на децата си.

Късметлията грабна фантастичните 2 000 000 лева с фиш за 2 лева, който е попълнил в пункт на Национална лотария в Благоевград.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK