Йордан Андонов: Нека мислим какво оставяме на децата си

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ Йордан Андонов, Иван Кунев, д-р Огнян Чилев и Радослав Стойнев се срещнаха с жителите на благоевградските села Бело поле и Рилци.

В дискусията бяха обсъдени въпроси както от национално, така и от регионално значение. Открои се темата за мащабното инфраструктурно развитие и благоустройство, което бе сред основните приоритети на кабинета „Борисов“.

Участниците в срещата определиха като важна и темата за усвояването на европейски средства в новия програмен период 2014-2020 година.

Сред споделените проблеми с кандидатите за народни представители се открои нуждата от околовръстен път край село Бело поле.

Иван Кунев заяви, че вече има готов работен проект за подобно пътно съоръжение. Поради липса на средства за изграждането му, кметът Камбитов е включил проекта за околовръстен път с този за депото за твърди битови отпадъци, които ще получат общо финансиране.

"Демокрацията повелява суверенът сам да определя съдбата си, нека мислим какво оставяме на децата си", призова жителите на двете села кандидат-депутатът Йордан Андонов.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK