Женско царство в управлението на община Гърмен

Кметът на община Гърмен - Минка Капитанова, снимка: Infomreja.bg

Избирателите в Гърмен заложиха на жените в новия управленски мандат на общината.

Шест са избраните дами кметове на населени места начело с Минка Капитанова, която спечели убедително срещу Ахмед Башев.

След вчерашния балотаж жени ще управляват освен общинския център, и селата Огняново - Димитрия Гюрова, подкрепена от ГЕРБ и Реформаторския блок, Скребатно - Даниела Пидева от ГЕРБ, Дъбница - Синем Бекирова, избрана от Инициативен комитет с подкрепата на ГЕРБ, и Дебрен - Туркиян Ходжова от БСП.

Вчера ГЕРБ спечели още две кметства в община Гърмен, а именно в Горно Дряново, където е избран д-р Мехмедали Хаджиев, и в Крушево - Юлиян Качериев.

Така конфигурацията на упрвлението в Гърмен е: ГЕРБ с 5-има кметове, ДПС с 2-ма, 4-ма управници са издигнати от инициативни комитети, БСП е с 2-ма. Един кмет ще управлява от името на ГЕРБ и Реформаторския блок.

 

КОМЕНТАРИ

Манол Башев15:57 - 03.11.2015
Много ми е мъчно, че не можах да стана кмет, дадох толкова много пари и сега трябва да си ги искам обратно, а хората вече са ги развалили. Аз съм най-тъжния човек на света, сигурно вече никой не забелязва, че три дена не съм си показал носа навън. И да знаете, хора, няма да ме видите още дълго време, защото ще си стоя в къщи и ще си ближа раните.
10112:39 - 03.11.2015
Некадърница и фъфла....Жестоко се заблуждавате ,че ще ви управлява тя,Али Осман Имамов и Венци Амзов ще и дърпат конците,ще си напълнят джобовете помаците,а гърменци ще си останат с кръшните хора дето извиха
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK

//